Skip links

Semințe Pestrite cu Paprika: O combinație delicioasă și irezistibilă!

Introducem gustările cu adevărat pasionante – semințe pestrițe cu paprika prajite de floarea soarelui Shampion! O combinație perfectă între crocant și condimentat, aceste semințe te vor teleporta direct într-o lume a gusturilor intense și pline de viață. Uită de gustările plictisitoare și descoperă aventura gustului cu Shampion!

Semințe Prajite Pestrițe cu Paprika de Floarea Soarelui Shampion

33,00 lei/bax

Gustul proaspăt prăjit al semințelor pestrițe Shampion este de neînlocuit! Proaspete, crocante, bine prăjite și bogate în grăsimi sănătoase sunt gustarea perfectă oriunde și oricând. Pot fi consumate ca atare sau combinate cu alte gustări pentru a crea un mix delicios și hrănitor. Produsul se vinde la bax. Un bax conține 15 de pungi.

Gramaj per pungă
Clear selection

Primeste pana la 1 Punct.

Gustare cu Personalitate

Dacă ești în căutarea unei gustări care să îți ridice moralul și să îți ofere o explozie de arome, nu căuta mai departe! Semințele pestrițe cu paprika prajite de floarea soarelui Shampion sunt alegerea perfectă pentru momentele când vrei să te bucuri de gustări cu personalitate. Crocante, condimentate și irezistibile, aceste semințe te vor cuceri de la prima mușcătură. Hai să transformăm gustarea obișnuită într-o experiență de neuitat cu Shampion!

Caracteristici:

  • Semințe Pestrițe: Crocante și pline de textură, aceste semințe adaugă o notă distinctivă oricărei gustări.
  • Paprika Prajită: Condimentată cu paprika pentru o explozie de gusturi picante și pline de viață.
  • Floarea Soarelui Shampion: Selecție premium de semințe de floarea soarelui pentru o calitate superioară.

Avantaje:

  • Experiență Gustativă Unică: Gustul combinat al semințelor pestrițe și paprika prajită te transportă într-o călătorie gustativă neîntâlnită până acum.
  • Crocanță și Textură: Bucură-te de crocantea semințelor și savurează textura lor plină de caracter.
  • Ingredientele de Calitate: Semințe de floarea soarelui Shampion și paprika premium pentru o gustare autentică și delicioasă.

Beneficii:

  • Bucurie Culinară: Savurează o gustare care îți încântă papilele gustative și îți ridică moralul în orice moment al zilei.
  • Snack Sănătos: Bogate în nutrienți și proteine, aceste semințe sunt o opțiune sănătoasă pentru a-ți potoli pofta de gustări.
  • Perfecte Pentru Orice Ocazie: Fie că ești la birou, în pauza de la școală sau în timpul unei excursii, semințele pestrițe cu paprika sunt gustarea ideală pentru a-ți satisface pofta.
X