Skip links

Politica de confidentialitate

Shampion pentru campioni

Site-ul www.seminteshampion.ro este proprietatea EUROVIC RISTO SRL, cu punctul de lucru pe Craiova, Str. Emil Gîrleanu, Nr. 24, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J16/1526/2017, Codul Unic de inregistrare: RO37731360.

Introducere

EUROVIC RISTO SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal, prelucreaza date exclusiv cu scopul de a oferi serviciul de magazin online www.seminteshampion.ro si pentru marketing-ul direct al acestuia. Ne angajam sa tratam securitatea datelor tale cu grija cuvenita, luand astfel toate masurile tehnice si organizatorice necesare si proportionale. Nu vom imparti datele tale cu terti decat daca este necesar pentru a-ti oferi serviciile noastre.

Ce date prelucram si de ce?

Avem nevoie de datele tale personale pentru a-ti oferi experienta site-ului nostru. Astfel:

In timpul navigarii, prelucram:

  • Adresa ta IP: jurnalele ce contin asocierea dintre adresa ta IP si activitatile efectuate pe site sunt folosite in interes legitim pentru a ne proteja impotriva atacurilor, dar si pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum il putem imbunatati, prin analiza statistica.

Atunci cand plasezi o comanda, colectam de la tine si prelucram urmatoarele date, cu unicul scop de a ne asigura ca ajungi in posesia produselor comandate:

  • Numele tau;
  • Adresa ta de email – pentru a-ti putea trimite mesaje legate de statusul comenzii;
  • Numarul tau de telefon – pentru a te putea contacta cat mai repede daca avem nevoie de informatii suplimentare legate de comanda ta;
  • Numele destinaturului si adresa de livrare – pentru ca produsele sa fie livrate cu bine;
  • Numarul de telefon al destinaturului – deoarece curierul s-ar putea sa vrea sa ia legatura telefonic cu destinatarul in momentul livrarii;
  • Mesajul tau cadou – optional, pentru ca vrem sa oferim o experienta personalizata;

Care sunt drepturile tale?

In conformitate cu legislatia curenta, ai urmatoarele drepturi referitoare la datele tale cu caracter personal:

Dreptul la informare – aceasta pagina si termenii si conditiile serviciului EUROVIC RISTO SRL ofera toate informatiile legate de prelucrarea datelor tale. In cazul in care ai nelamuriri, ne poti contacta la contact@seminteshampion.ro.

Dreptul la access – poti oricand sa afli ce date prelucram.

Dreptul la rectificare – in cazul in care ai motive sa crezi ca datele pe care le prelucram nu sunt corecte, te rugam sa iei legatura cu noi.

Dreptul la stergere – poti sa ne ceri sa stergem datele tale personale, invocand un motiv intemeiat.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – ne poti cere sa intrerupem temporar prelucrarea datelor tale pana la definitivarea unei alte cereri.

Dreptul de a te opune prelucrarii – poti sa ne ceri sa nu prelucram datele tale personale intr-un anumit mod, in baza unui motiv intemeiat. Daca este vorba de marketing direct, poti face aceaasta cerere oricand, fara a invoca niciun motiv. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – nu luăm niciodată decizii individuale automate.

Dreptul la portabilitatea datelor – acest drept nu este aplicabil in cazul serviciilor EUROVIC RISTO SRL.

Legislatia curenta poate avea prioritate peste aceste drepturi. Astfel, trebuie sa mentinem datele de facturare pentru comenzile onorate pentru 10 ani, ceea ce inseamna ca drepturile la rectificarea, stergere, sau opunerea la prelucrare in cazul acestora nu pot fi aplicate.

EUROVIC RISTO SRL nu are desemnat un Data Protection Officer (DPO), dar pentru a-ti exercita oricare din aceste drepturi sau pentru orice alte nelamuriri, te rugam sa ne contactezi la contact@seminteshampion.ro si iti vom oferi toate informatiile necesare. De asemenea, poti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la dataprotection.ro, unde de altfel se pot depune plangeri referitoare la activatile de prelucrare a datelor personale.

X