Skip links

Despre Noi

Povestea Shampion

Poveste companiei Shampion

Despre noi
Povestea companiei noastre a început în anul 2008, pornita dintr-o idee și o propunere din partea brandului mama din Bulgaria Bratia Pepech Ltd.

Pornită de la idee și ajunsă un brand național, îmbinând experiența antreprenorială anterioară în alimentație cu atenția centrată către clientul final, ne-am făcut remarcați în piața din Oltenia începând cu anul 2008. Ulterior în Bucuresti și Tg.Jiu în anul 2014, și ușor ușor și la nivel național.

În prezent societatea își desfășoară activitatea în Municipiul Craiova, Jud.Dolj, str.Calea Craiovei,nr.472, Sat Albesti, Șimnicul de Sus, într-un spațiu privat. Prin truda și perseverență, în anul 2021 am început construcția depozitului propriu Semințe Shampion. În anul 2022 am finalizat construcția și relocarea companiei la noua locație, în imediata apropiere a centrului orașului. Poziționarea este un atu al firmei și unul dintre aspectele cheie în succesul unei afaceri.

Povestea a început cu un Daewoo Tico si o Dacia papuc pentru aprovizionare și livrare, cu o strângere de mână cât 1000 de cuvinte, o întelegere într-o seară după o discuție și cu 2 vizionari motivați să aibă succes și să aducă oamenilor gustul proaspăt prăjit al copilăriei.

Am pornit la drum cu doar 2 sortimente de semințe negre cu sare și fară sare, la pungă mică, dar și cu sortimentul de dovleac. Ulterior, de-a lungul anilor am ajuns la un număr de 20 de produse, toate în egală măsură de gustoase si cu acelasi gust proaspăt prăjit. Echipa firmei încearcă mereu să înteleagă nevoile clienților săi și să privească situația din punctul lor de vedere.

În anul 2009, am început comercializarea semințelor albe prăjite cu paprika, pungă medie. Ulterior, un an mai târziu, am început și cu sortimente precum barbeque, sare pui și pizza.

 Am adus spre vânzare alunele în coajă în anul 2015. În  2022 am scos din comercializare sortimentele cu pizza, barbeque și pui, dar am introdus înspre comercializare arahidele în teacă.

Din anul 2023 am introdus spre comercializare un nou sortiment de alune decojite cu sare și paprika.

Principalul indicator pe care firma l-a avut in vedere la stabilirea serviciilor prestate la o calitate superioară și preturile competitive pe care a decis sa le ofere a fost clientul.

Din serviciile oferite enumerăm:

  • perfectionarea strategiei vânzărilor produselor prin intensificarea de marketing astfel in 2017 am devenit partener de incredere al SCM U Craiova iar in 2019 am reluat din nou parteneriatul cu SCM U Craiova
  • creșterea clientelei și perfecționarea canalelor de distribuție
  • ținerea sub control a raportului performanță/preț al produselor Shampion, ajungând astfel în anul 2018 la un număr de 20 de angajați,
Despre noi

Firma se bazează pe anumite calități constituitive pe care nici una din firmele concurente nu le prezintă în totalitate. Atuurile pe care firma mizeaza sunt cele stabilite de studiile de piață și sunt astfel concepute încât să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților.

Politica firmei este aceea de a permantiza legăturile cu clienții săi astfel încât acestea să devină legături permanente cu niste “clienti fideli”. Acesta este cuvantul cheie al reușitei întregii afaceri, mulțumirea unui client astfel încât el sa revină la aceeași firmă și cu un client nou.

De-a lungul timpului am acumulat experiență în comerțul cu semințe și ne-am îmbinat experiența în alimentație, implementând procese de FI FO(First in,First Out), dar și un sistem de gestiune centrat pe prospețimea gustului resimțit de clientul final prin supravegherea termenului la raft.

Pentru a degusta o pungă de semințe și alune începi prin a deschide punga și a mirosi, mirosul proaspăt se simte încă de la prima inspirație.

Semințele și alunele trebuie să aibă un miros proaspăt prăjit, produsele noastre au mereu un miros plăcut de prăjit, ce te trimite cu gândul la mirosul resimțit în momentul când scoți niște semințe/alune din cuptor.

Pasul doi este să guști, produsul trebuie să aibă un gust proaspăt, fresh și plăcut. Produsele noastre se fac remarcate printr-o coajă subțire , ușor de spart, calitate premium a materiei prime.

Angajații noștri testează întotdeauna loturile de produse înaintea distribuției către colaboratorii noștrii și lansarea lor în piață.

Diferențierea produselor
Semințele și alunele de calitate și proaspete mereu trebuie să aibă un miros plăcut și nu un miros rânced.

Gustul trebuie să fie unul plăcut, de proaspăt prăjit, odată ce un produs este vechi se simte un gust amărui și neplăcut.

Echipa noastră pune mereu în valoare gustul și mirosul proaspăt și plăcut și aceasta este prioritatea noastră principală.

Fiecare client este deosebit și de aceea firma noastră a înțeles că, la cerințe diferite, trebuie oferite alternative diferite. Un client fericit aduce profit, pe când, unul nesatisfăcut, nu face decât să aducă pierderi.

Pentru cei care se bucură de facilitățile internetului, firma a deschis o pagină web în care se pot accesa toate informațiile momentului.

Din anul 2021, am lansat și un shop online din care clienții noștrii să poată achiziționa produsele noastre direct de la noi, la cel mai bun preț și cu cel mai bun gust.

Diversitate de produse

Shampion nu inseamna doar seminte cu si fara sare, ci o diversitate de produse gata sa devina gustarea ta favorita.

Proprietati nutritive

Semintele si alunele noastre sunt o sursa de grasimi naturale, antioxidanti, vitamine, fosfor si magneziu.

100% naturale

Semintele distribuite de catre noi sunt 100% naturale si au o puritate de 99,9%.

Ambalaje sterile

Produsele Shampion sunt asezate in ambalaje sterile, care le asigura protectie din momentul fabricatiei si pana ajung la cumparator.

Proaspete si gustoase

Semintele Shampion produse astazi sunt ambalate maine. Acesta este secretul prospetimii si gustului desavarsit.

Transparenta privind ingredientele si valoarea nutritiva

Toate informatiile privind valoarea nutritiva a produselor noastre este trecuta pe ambalajele semintelor Shampion.

2009

Incepe distributia semintelor Shampion in Romania.

2016

Sustinator al echipei de fotbal nationale la UEFA EURO 2016.

Am creat uniforme sportive pentru o echipa de baschet de copii.

2017

Am devenit partener de incredere pentru SCM U Craiova.

2018

Am ajuns la 20 de angajati.

2019

Din nou partener SCM U Craiova.

Comanda Online

Seminte albe si negre, arahide si alune. Descopera produsele noastre si plaseaza o comanda in doar cativa pasi.

X