Skip links
Aducem brandul și în online-ul românesc

Semințele Shampion – Aducem brandul și în online-ul românesc

Până nu demult, eram prezenți în mediul online doar prin intermediul paginii noastre de Facebook pe care postam noutăți. De acum, însă, aducem brandul și în online-ul românesc.

În ultimii ani, Shampion a început să se concentreze tot mai mult pe extinderea prezenței sale în mediul online. Și asta pentru a ajunge la un număr mai mare de clienți și pentru a rămâne relevant într-un mediu concurențial tot mai aglomerat. Una dintre cele mai importante mișcări ale brandului românesc Shampion a fost crearea unui site web. Acest site avea în vedere oferirea de informații detaliate clienților cu privire la produsele și serviciile oferite de companie. În plus, site-ul web a fost dezvoltat pentru a fi ușor de navigat și pentru a oferi o experiență de cumpărare plăcută. Aceasta a inclus integrarea unui sistem de plată sigur și eficient, precum și o secțiune de blog. Această secțiune se focusează pe oferirea unor informații utile către clienții noștri :

  • depozitarea corespunzătoare a produselor,
  • rețete culinare ce au în componență produsele noastre
  • beneficii pentru sănătate în ceea ce privește produsele Shampion și multe altele.

De asemenea, Shampion a început să utilizeze rețelele de socializare pentru a-și promova brandul și pentru a ajunge la un public mai larg. Prin intermediul paginii sale de Facebook, compania oferă informații despre produsele sale. Alături de asta, anunță și cele mai noi campanii, discounturi pentru produse, etc. Aceste pagini sunt, de asemenea, folosite pentru a răspunde la întrebările clienților și pentru a le oferi suport.

Având în vedere cât de apreciate au devenit semințele Shampion de-a lungul timpului, ne bucurăm că prin activitatea noastră online o să putem fii și mai aproape de cei care ne urmăresc. Lume, lume, hai să aducem brandul și în online-ul românesc!

Ajută-ne să protejăm natura!

Totodată, prin intermediul website-ului nostru și a secțiunii „Noutăți”, ne dorim să atragem atenția asupra mai multor topicuri importante. Unul dintre acestea ar fi RECICLAREA responsabilă.. Ne dorim să sprijinim natura, căreia îi suntem recunoscători pentru produsele noastre. Facem apel și încurajăm un comportament civilizat și corect față de mediul înconjurător.

Aducem brandul și în online-ul românesc

Astfel, ne dorim ca pungile noastre de semințe sau alune să fie consumate în continuare de către voi, însă, ambalajele să fie reciclate în centrele special amplasate în oraș. În imposibilitatea reciclării lor, încurajăm păstrarea curățeniei în spațiul public. Ne dorim ca ambalajele să fie întotdeauna aruncate în coșurile de gunoi.

În încheiere, am vrea să vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat. Iar dacă vă plac ronțăielile noastre, să ne urmăriți în continuare, atât pe Facebook, cât și pe website.

Pregătim o mulțime de proiecte faine, și aici vorbim despre concursuri și premii, cât și despre implicarea socială – o preocupare tot mai pregnantă pentru echipa noastră.

Nu vă putem dezvălui acum toate surprizele, însă cu siguranță vom reveni cu amănunte importante.Acestea fiind zise, spor la ronțăit!

X