Pana nu demult, eram prezenti in mediul online doar prin intermediul paginii noastre de Facebook pe care postam noutati. De acum, insa, avem un website nou-nout cu ajutorul caruia o sa va furnizam toate informatiile despre brandul pe care il distribuim si promovam.

Avand in vedere cat de apreciate au devenit semintele Shampion de-a lungul timpului, ne bucuram ca prin activitatea noastra online o sa putem sa fim si mai aproape de cei care ne urmaresc.

Totodata, prin intermediul website-ului nostru si a sectiunii „Noutati” ne dorim sa atragem atentia asupra unui aspect important: reciclarea. Ne dorim sa sprijim natura, careia ii suntem recunoscatori pentru produsele noastre si sa incurajam un comportament civilizat si corect fata de mediul inconjurator.

Astfel, ne dorim ca pungile noastre de seminte sau alune sa fie consumate in continuare de catre voi, insa ambalajele sa fie reciclate in centrele special amplasate in oras. In imposibilitatea reciclarii lor, incurajam pastrarea curateniei in spatiul public si ne dorim ca ambalajele sa fie intotdeauna aruncate in cosurile de gunoi.

In incheiere, am vrea sa va multumim pentru tot sprijinul acordat si sa va recomandam sa ne urmariti in continuare, atat pe Facebook, cat si pe website.

Pregatim o multime de proiecte faine, atat cand vine vorba despre concursuri si premii, cat si despre implicarea sociala – o preocupare tot mai pregnanta pentru echipa noastra.

Nu va putem dezvalui acum toate detaliile, insa cu siguranta vom reveni cu amanunte importante.

Acestea fiind zise, spor la rontait!