Semintele Shampion sunt distribuite de EUROVIC RISTO SRL

De mai bine de 10 ani, EUROVIC RISTO este singurul distribuitor de seminte la nivel national, actionand printr-o retea proprie de masini si distribuitori

Gama noastra de produse Shampion este generoasa si provine de la brandul-mama Bratia Pepech Ltd, din Bulgaria. Semintele Shampion sunt produse in Bulgaria, intr-o fabrica moderna. Aceasta reprezinta una dintre cele mai mari linii de productie din Peninsula Balcanica. Si totul se datoreaza masinilor de inalta calitate in ceea ce priveste prelucrarea de seminte si fructe nucifere. Produsele noastre sunt inregistrate la agentia bulgara pentru siguranta alimentelor, fapt care le face gustarea potrivita pentru orice tip de consumator.

Scopul nostru este ca produsele care ajung in magazine si apoi la cumparatorul final sa fie mereu proaspete. Tocmai de aceea, semintele coapte sunt ambalate si trimise spre vanzare, in ziua urmatoare. Astfel, puritatea produselor obtinute in aceasta fabrica este de 99,9 %.

Pornind de la aceste principii, am reusit sa alegem produse de calitate, pe care sa le distribuim catre retelele noastre de clienti. In mare parte, activitatea noastra este de tip Vansell – fapt care inseamna ca noi asiguram clientului necesarul in ceea ce priveste vanzarea de seminte, in cel mai scurt timp cu putinta.